CCO lancerer S√łernes Park

Hvad nu hvis søerne kunne blive det allermest fantastiske grønne fristed i hele København – hvis man kunne vende søerne om, så det ikke var bilerne som holdt i kø i solen, men liv, leg og aktiviteter i et enestående vestvendt parkbælte, som kunne strække sig hele vejen fra Østerbrogade i nord til Gl. Kongevej i syd. Og hvad hvis de tusindvis af universitetsstuderende som befolker det gamle Kommunehospital kunne flytte aktiviteter ud til søerne og skabe liv? Eller hvis man kunne afholde rockkoncerter og festivaler lige midt på fredens Bro – eller hvis DHL-Stafetten 2015 skulle afholdes rundt om søerne?

Og hvis man så samtidig kunne slippe af med en stor del af trafikken gennem København, så man kunne trafikfredeliggøre indre by og skabe en masse nye usynlige parkeringshuse, strategisk placeret lige midt mellem indre by og brokvarterene,

Christensen & Co Arkitekter har skabt en vision som kan virkeliggøre dette. Frem for alt vil sø-tunnellen tilbyde noget andet og mere end blot en håndtering af trafik: En rekreativ grøn og bæredygtig vision for søerne og hele det centrale København.