VUNDET: Nyt institutbyggeri på DTU

De ny undervisnings- og forskningsfaciliteter skal indgå i DTU´ s unikke landskabs- og arkitekturhistoriske campus i Lyngby. Arkitekturen bliver åben, hvilket vil gøre det nemt for brugerne at se, hvad der foregår både inde og ude. Det understøtter fornemmelsen af at være del af et levende og aktivt miljø.

Den nye bygning skal medvirke til at minimere DTU's klima- og miljøbelastning og bliver bygget til lavenergiklasse 2015 bl.a. gennem lagring af overskudsvarme i betonkonstruktionerne. Dertil kommer et godt indeklima, som har fokus på at levere et godt dagslys, en god akustik og en behagelig regulering af temperaturen.

Til offentliggørelsen af vinderprojektet på DTU var der taler med Prorektor Henrik C. Wegener og campusdirektør Jacob S. Møller. Fagdommer Dorte Mandrup, arkitekt maa fremlagde de seks konkurrenceforslag.

Læs mere om projektet her