Gentoftehallen er indviet

Indvielsen af Gentoftehallen havde brugerne i centrum. Hallerne blev indviet med levende indslag  og sportsopvisninger af LG Gymnastik, Supreme, SISU basket og Copenhagen Cheerleaders, der fremviste de Gentoftehallens alsidige faciliteter fra deres bedste side.

Det eksisterende stadion i Gentofte Sportspark er blevet ombygget og suppleret med Gentoftehallen, et nyt udendørs fodboldstadion og et skoleatletikanlæg. De største sportsgrene samt skolerne i kommunen får derved et samlet anlæg til både bredden - og eliteidrætten.

Borgmester Hans Toft og formanden for Gentofte Sportsparks bestyrelse Bo Bay talte til indvielsen.

Ulrik Hesse, der er formand for Gentofte Volley, er meget begejstret for den nye hal:

"Det er en fantastisk hal, der giver os og de andre klubber og sportsgrene i kommunen helt nye muligheder både i forhold til træning og kamp. Samtidig er det et byggeri, hvor sportsfolkenes krav og behov har været i centrum hele vejen igennem byggeprocessen”.

Med den nye Gentoftehal skabes et synligt og markant pejlemærke for det organiserede foreningsliv i Gentofte Kommune. De nye sportshaller og det ombyggede stadion, etablerer et karakteristisk uderum, og et attraktivt samlende socialt ”hjerte” i Gentofte Sportspark.

Den største af sportshallerne – opvisningshallen, indeholder fast tribune og plads til supplerende teleskop- og mobiltribuner, der samlet giver plads til op til 1500 siddende tilskuere. Opvisningskampe kan afholdes på nationalt og internationalt niveau i en intim og behagelig atmosfære, med god akustik, belysning og varme materialer.