NY DAGINSTITUTION ISLANDS BRYGGE

Den nye daginstitution på Islands Brygge er placeret et helt specielt sted i Københavns havn. Grunden er ligger lige på kanten mellem en række eksisterende sejlkubber, Nokkens selvgroede grønne boligklondyke og et helt nyt moderne kvarter med rækkehuse, tårne og en omfattende udvidelse af Islands Brygges eksisterende boligområder.

Daginstitutionen har en særlig stemning, der adskiller den fra andre institutioner i kraft af dens placering og indretning. Vi giver børnene minder om en havn, mågeskrig, og rå materialer, i en holdbar ramme der på bedste vis understøtter de ansattes arbejde, og som bliver ved med at være en god arbejdsplads selvom den bliver brugt.

 

Titel: Daginstitution på Islands Brygge

Bygherre: Københavns Kommune

Areal: 1250 m²

År: 2012-2014

 

Projektet udføres i samarbejde med Johansson Landskab og Rambøll