DTU BYGNINGSDESIGN - B127

Den nye undervisningsbygning til Bygningsdesignerne på Danmarks Tekniske Universitet er udformet som et robust værkstedsmiljø, der skaber direkte forbindelse mellem undervisning og praktisk afprøvning i 1 til 1. Her kan de studerende finde store, åbne, lukkede, larmende, små og stille rum, og efter eget ønske vælge hvad der understøtter deres arbejde bedst og samtidig følge med i hvad de andre laver. Denne fleksible pallette af rum giver lærere og studerende mulighed for at eksperimentere med læringsformerne og understøtter derved bygningsdesign-uddannelsens løbende udvikling.

Huset ligger i forlængelse af DTU’s praksisbetonede undervisningstradition, og facadens guleloxerde strækmetalpaneler er ligeledes tænkt som en nyfortolkning af DTU’s klassiske gule teglcampus. Husets indre rummer referencer til DTU’s sorte, hvide og røde elementer, og sikrer at både studerende, lærere og bygning bliver fast forankret i det omkringliggende boblende miljø af nysgerrighed og dannelse.

Titel: DTU Bygningsdesign til DTU BYG (B127)

Bygherre: Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

Areal: 2000 m²

År: 2012-2013

 

Projektet er opført i samarbejde med E. Pihl & Søn og ALECTIA