RINGSTED CAMPUSHAL

Den nye sportshal til Ringsted Gymnasium fungerer som en social motor der samler folkeskole, handelsskole og Gymnasium på Ringsted Campus. Hallen  danner en multifunktionel ramme om de sportslige aktiviteter på spillefladerne, og tilbyder samtidig faciliteter for det liv, der udspiller sig på sidelinjen, før, under og efter kampen. En ny arena, der i bogstaveligste forstand tilbyder lige så meget til det sociale liv og tilskuerne som til spillet og udøverne.

 

Hallen trykkes 1,5 meter ned i terrænet og rummer dermed stor lofthøjde uden at blive et dominerende volumen i lokalområdet. Facaden mod det centrale Campusstrøg åbnes og et rampelandskab indbyder til ophold med udsigt til det lokale byliv og aktiviteterne i hallen.

Taget udkrager på forskellig vis afhængig af solbelastningen og beklædes med strækmetal i cortenstål, der fungerer som solafskærmning på de hårdest solbelastede steder.

 

 

Titel: Bengerd Hallen - Ny sportshal til Ringsted Campus

BygherreRingsted Kommune

Areal: 1800 m²

År: 2012-2014

 

Projektet udføres i samarbejde med Marianne Levinsen Landskab og Grontmij