KU-LIFE - COPENHAGEN PLANT SCIENCE CENTER

Det ny Copenhagen Plant Science Centre har med sit foranderligere fremtræden i Landskabsrummet et nutidigt og fremadrettet arkitektonisk udtryk. Geometrien respekterer naboskabet til Steen Eiler Rasmussens lange højhus, og placerer sig enkelt og ligetil i landskabsrummet langs Bulowsvej. Omfanget og beliggenheden af helhedsplanen betyder,

at man med fordel kan tage direkte udgangspunkt i at understøtte de biologiske økosystem-tjenester, som er vigtige at indrage i fremtidens byggerier og byplanlægning, hvor grænsen mellem natur og kultur, bliver stadig mere udhvisket. Helhedsplanen og landskabet netop på LIFE, bør designes så landskabet både spiller en funktionel og integreret rolle i byens biologiske spredning og diversitet. 

Titel: KU-Life - Copenhagen Plant Science Centre

BygherreUBST

Type: Konkurrence

Areal: ca. 25.000

I samarbejde med Rørbæk & Møller, ALECTIA og Thing & Wainø