Ny K.B. Hal

Efter branden i 2011 skal K.B. Hallen nu rejse sig på ny i en moderne arkitektonisk fortolkning, der både bygger videre på den historiske arv, og som tilbyder nye, effektive og fleksible rammer, der både indretningsmæssigt, akustisk og teknisk tilfredsstiller de krav, der stilles til nutidige event- og sportshaller.

Den ny KB hal er formgivet efter tre grundprincipper: Buen, gavlen og skiven. Buen er det store samlende tag, som genskaber det ikoniske udtryk og giver sammenhæng med de bagvedliggende haller. Gavlen er den nye gavl ud mod Peter Bangs Vej, der i modsætning til den gamle skal være i glas med kig til hallens indre liv, der kan spejle sig i nærmiljøet.

 

Titel: Sport, koncert og event
Bygherre: K.B. - Kjøbenhavns Boldklub
Areal: 7800 m²
År: 2015-2017

 

Projektet er lavet i samarbejde med Marianne Levinsen Landskab og Rambøll